Μώραλης και Μαρινάκης σε εκδήλωση για το "Ευ Αγωνίζεσθαι"

Μώραλης και Μαρινάκης σε εκδήλωση για το "Ευ Αγωνίζεσθαι"
Ανάμεσα χιλιάδες παιδιά βρέθηκαν σήμερα στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ο κ. Μώραλης έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με το Ευ Αγωνίζεσθαι στη ζωή των παιδιών:

 «Νομίζω πως ειδικά για τα μικρά παιδιά ο αθλητισμός πρέπει να είναι το “Α και το Ω”, όπως είναι και το σχολείο.Αυτό που γίνεται σήμερα στο Καραϊσκάκη είναι εξαιρετικό, είναι  πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας. Έχουν περάσει πολλές χιλιάδες παιδιά σήμερα από αυτό το γήπεδο. Επτά χιλιάδες παιδιά και παραπάνω, από τον Πειραιά και όχι μόνο. Από τη Γλυφάδα, από το Φάληρο, από διάφορες περιοχές.

Με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, σημαντικών  αθλητών, ανθρώπων που δίνουν το παράδειγμα στα παιδιά μαθαίνουν τα ολυμπιακά αθλήματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Κούβελο και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει.

Δεν θα μπορούσαμε και εμείς να μην είμαστε εδώ. Και ως Ολυμπιακός, αλλά και ως Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, να χαιρετίσω τους αθλητές, να συγχαρώ την ΕΘΝΟΑ και να κάνω και εγώ ορισμένες δοκιμές σε αθλήματα που δεν είναι ευρέως γνωστά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αναδεικνύουμε σήμερα αθλήματα», όπως η Τοξοβολία, η Ξιφασκία, το Τάε Κβον Ντο, αλλά και το ποδόσφαιρο, που δεν θα μπορούσε να λείπει από το Καραϊσκάκη! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που περνάω αυτές τις ώρες εδώ με τα παιδιά»!

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για τη σημασία που έχει και θα πρέπει να έχει ο αθλητισμός στη ζωή των μικρών παιδιών:

«Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα, από το να βλέπεις τόσα πολλά παιδάκια μαζεμένα, παιδιά από τον Πειραιά, από το Φάληρο, από τη Γλυφάδα. Το Καραϊσκάκη άνοιξε τις πύλες του, για το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Ακαδημίας, το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, να μάθουν τα παιδάκια αυτά τα Ολυμπιακά αθλήματα.

Είναι μεγάλη μας χαρά που συμβαίνει αυτό στο γήπεδό μας! Πιστεύω ότι ο αθλητισμός για τα παιδιά, αλλά και το να έρθουν σε τόσο μεγάλη επαφή με τα Ολυμπιακά αθλήματα, είναι ό, τι το καλύτερο! Είναι κάτι το οποίο θα τους συνοδεύει στην υπόλοιπη ζωή τους. Είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε όλα αυτά τα παιδιά σήμερα. Εύχομαι και ελπίζω να έχουν ό, τι το καλύτερο στη ζωή τους»!