Επικεφαλής του Ανεξάρτητου και Ανανεωτικού Συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας- Εκάλης” είναι ο Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς στις δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Θωμάκος δεν έχει την υποστήριξη κάποιου κόμματος, ενώ εστιάζεται στις προσωπικότητες των ανθρώπων που τον πλαισιώνουν, νέοι άφθαρτοι πολίτες που αγαπούν την πόλη τους και θέλουν να προσφέρουν και να δουλέψουν γι’ αυτήν.

Οι αρχές του ανανεωτικού και ριζοσπαστικού συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδας” είναι ο Σεβασμός στον Πολίτη και το Δημόσιο Ήθος αρχές που θα αποτελέσουν τον μόνιμο οδηγό του νέου Συνδυασμού και της νέας Διοίκησης στο ενιαίο Δήμο Κηφισιάς.

Ο κ. Θωμάκος δεν ακολουθεί την τακτική της παροχολογίας και των υποσχέσεων, αλλά μιλά για την ανάγκη να μπει ο άνθρωπος ως προτεραιότητα του Δήμου καθώς και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του.

Παράλληλα μιλά για ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με συλλογικότητα, ομαδική εργασία και μακριά από αρχηγισμούς και αλαζονεία.

Μάλιστα ο κ. Θωμάκος ξεκαθαρίζει πως θα επιδιώξει τη αυξημένη συμμετοχή του Δημότη καθόλην την διάρκεια της θητείας του ενισχύοντας τα τοπικά συμβούλια, τα τοπικά δημοψηφίσματα και λειτουργώντας τις επιτροπές της γειτονιάς.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην Αστική Ανάπτυξη με Οικονομικό τρόπο. Θα είναι η πρώτη φορά που σε τοπικό επίπεδο θα συνδυαστούν οι επιστήμες των οικονομικών, του marketing, των χρηματοοικονομικών, της δημόσιας διοίκησης , του χωροταξικού σχεδιασμού και του περιβάλλοντος προς όφελος του πολίτη.

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2014/05/16/thwmakos165142.jpg

Όλα με σχέδιο και απολύτως μετρήσιμα.

Προτεραιότητες τους τρεις πρώτους μήνες, σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνδυασμού, είναι η απελευθέρωση των πεζοδρομίων από παράνομα εμπόδια και θάμνους, η ανάδειξη των πινακίδων σήμανσης της τροχαίας ( κρυμμένα από κλαδιά, ξεβαμμένες) και οι παρεμβάσεις κι επισκευές προς άρση επικινδυνότητας και ανθυγιεινών καταστάσεων στα σχολεία.

Η Δύναμη Ελπίδας έρχεται με Δύναμη για να φέρει την Ελπίδα στον Ενιαίο Δήμο Κηφισίας- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις