Η ερωτική απογοήτευση οδήγησε στο δρόμο την γυναίκα που έπεσε θύμα του 21χρονου στη Γλυφάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας της. Είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με την Διοίκηση Επιχειρήσεων, ωστόσο τα σχέδια ήρθε να ανακόψει η γνωριμία της με έναν άνθρωπο που αποδείχθηκε μοιραίος.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της στο Βήμα, η ερωτική απογοήτευση συνέβη πριν από 15 χρόνια κι από τότε η κόρη του, άρχισε να εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά, χανόταν από το σπίτι τους και τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες κι άλλα σημεία των νοτίων προαστίων – χωρίς να δέχεται βοήθεια, όπως είπε.

Ο πατέρας, ναυτικός από την Κινέτα, δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι η κόρη του ήταν ένα τυχαίο θύμα, αντίθετα υποστηρίζει πως ο νεαρός που δήλωσε σατανιστής, την είχε βάλει στο στόχαστρο, προκειμένου να την σκοτώσει για την τελετή στον Σατανά, όπως είπε.

«Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την ακολουθούσε ημέρες. Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να την βρούμε να την γυρίσουμε σπίτι. Όμως εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσαμε να την εντοπίσουμε» ανέφερε.

Το άρθρο αναφέρει πως σύμφωνα με όσους της γνώριζαν, η 41χρονη ήταν άριστη μαθήτρια, τελείωσε το πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με τη διοίκηση επιχειρήσεων. Τότε ήταν, όμως, που χώρισε με έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ και του είχε αφοσιωθεί, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει ψυχικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγγενείς της γυναίκας επισκέφτηκαν γιατρούς αλλά και ειδικά νοσοκομεία της Αττικής για να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει αλλά «πάντα μας έλεγαν ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ότι είναι ενήλικος άνθρωπος και πρέπει να αποφασίσει για την ζωή της. Νοιάζονταν μόνο για την αμοιβή τους και δεν μας έδιναν καμία γνωμάτευση. Δεν υπήρχε λύτρωση από πουθενά».

«Την βρίσκαμε, την παίρναμε στο οικογενειακό σπίτι, αλλά κάθε τόσο εξαφανιζόταν. Πηγαίναμε στα αστυνομικά τμήματα να δηλώσουμε την εξαφάνιση της και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Αρχικά δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν εκείνη η δολοφονημένη στην Γλυφάδα. Ούτε καν είχαμε ακούσει τις ειδήσεις. Όμως, μετά, μας τηλεφώνησε η αστυνομία», είπε.

Πηγή: Tovima.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις