Υπόνοιες για μηχανισμό υποκλοπών που παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου, άφησε το Σάββατο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ο κ. Σκουρλέτης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα κόβεται η γραμμή. Δεν το λέω για να τρομάξουμε το λέω για να είμαστε προσεκτικοί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι».

Έντονη ήταν η αποδοκιμασία της Σοφίας Βούλτεψη για το θέμα, η οποία λίγες ώρες μετά, εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες.

Η δήλωση της κ. Βούλτεψη:

«Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού. Είναι προφανές πως «αδίστακτοι» είναι μόνο εκείνοι που εκτοξεύουν «καταγγελίες» χωρίς καμία βάση, με πρώτον τον ίδιο τον κ. Σκουρλέτη που έχει τεθεί επικεφαλής αυτής της συκοφαντικής εκστρατείας.

Είναι φανερό ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπ’ όψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις