Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με παρέμβασή της στον ΣΚΑΙ, χαρακτήρισε αστεία όσα λέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ περί παρακολουθήσεων.

«Αυτά που λέτε στους συντρόφους σας είναι αστεία» είπε απευθυνόμενη στον Π. Σκουρλέτη η κ. Βούλτεψη, ενώ για το δημοσίευμα των “ΝΕΩΝ” σημείωσε ότι η κυβέρνηση έδειξε ευαισθησία, καθώς υπήρξε ανακοίνωση του υπΕξ και σχετικό διάβημα διαμαρτυρίας προς την γερμανική πλευρά.

«Τότε δεν είχα ακόμη αναλάβει καθήκοντα και γι αυτό και δεν υπήρξε δική μου αντίδραση» συμπλήρωσε και παράλληλα διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει εντολή από την κυβέρνηση για την παρακολούθηση ούτε του κ. Τσίπρα ούτε του κ. Σκουρλέτη ούτε κανενός Έλληνα πολιτικού ή πολίτη».

Στην αντίδραση του κ. Σκουρλέτη να ζητήσει συγγνώμη για τις βαριές εκφράσεις περί ψεύδους και συκοφαντίας, η κ. Βούλτεψη, αφού παρέπεμψε στην αναφορά του για αδίστακτους αντιπάλους -μας αποκαλείτε αδίστακτους, είπε χαρακτηριστικά- τόνισε ότι δεν θα χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις όταν δεν υπάρχει πρόκληση.

Τί είπε ο Πάνος Σκουρλέτης

Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Στο τέλος της ομιλίας μου, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, έκανα συγκεκριμένη αναφορά ότι το τελευταίο διάστημα και την περίοδο των ευρωεκλογών είχα τεραστία δυσκολία επικοινωνίας… Έπεφτε η γραμμή σε συγκεκριμένες περιοχές και στα δύο τηλέφωνά μου, στα γραφεία μας και το σπίτι μου, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δημοσιογράφους».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε: «Σήμα υπάρχει, δεν πέφτει η γραμμή, παύω να ακούω τον συνομιλητή μου. Είναι ενδείξεις συνακρόασης αυτές. Θέλω αξιόπιστες απαντήσεις για το τι γίνεται στο θέμα των παρακολουθήσεων… Υπάρχει αδυναμία από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος χρησιμοποιεί και υπό ποιες συνθήκες τις συσκευές παρακολούθησης, τα λεγόμενα “βαλιτσάκια”».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις