Σκηνές αλλοφροσύνης σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη για τη Πάφο της Κύπρου, καθώς επιβάτης έπαθε αμόκ και άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου φωνάζοντας στα ελληνικά σύμφωνα με το onlycy. Μάλιστα επιτέθηκε σε αεροσυνοδό και χρειάστηκε η επέμβαση επιβατών για να τον ακινητοποιήσουν.


Φωτογραφία από επιβάτη δείχνει αίματα στον διάδρομο του αεροσκάφους, από τη συμπλοκή.

Σύμφωνα με το onlycy, το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη και επιβεβαιώθηκε από τον κύπριο υπουργό Συγκοινωνιών, Μάριο Δημητριάδη το πρωί της Τρίτης, σε δηλώσεις στο κρατικό ραδιόφωνο.

Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα, όπου διανυκτέρευσαν οι επιβάτες, ενώ σήμερα θα μεταφερθούν στην Κύπρο με ναυλωμένη πτήση. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σε ερώτηση του onlycy, προς τη διοίκηση του Ελευθέριος Βενιζέλος για το αν επρόκειτο για αεροπειρατεία ή για πρόσωπο εκτός εαυτού λόγω μέθης ή άλλης αιτίας δεν θέλησαν να δώσουν οποιεσδήποτε διευκρινήσεις.

Όπως πληροφορείται το onlycy από επιβαίνοντες, φαίνεται ότι πρόκειται για μηχανικό αεροπλάνων, ελληνικής καταγωγής, που εργαζόταν στην Ryanair, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πιλότος του αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις