Τη σιδηροδρομική γραμμή Κιλκίς – Σερρών, στο ύψους των χωριών Ομαλού – Θρακικού, έκλεισε για περισσότερες από δύο ώρες, το πρωί, νταλίκα, φορτωμένη με 25 τόνους καρπούζια, που για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και να ακινητοποιηθεί στην περιφερειακή οδό Κιλκίς-Προμαχώνα, από την οποία διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο ΟΣΕ που διέκοψε εγκαίρως την πορεία επιβατικής αμαξοστοιχίας, που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο Κιλκίς-Σερρών, σταματώντας για περισσότερο από δύο ώρες την αμαξοστοιχία στο χωριό Ομαλό.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ποροϊων, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και υπάλληλος του ΟΣΕ, ενώ στην απομάκρυνση της νταλίκας από το σημείο ακινητοποίησής της συνέδραμαν κάτοικοι της περιοχής, επιστρατεύοντας μεγάλα αγροτικά μηχανήματα.

Όλα έγιναν, όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα η φορτωμένη νταλίκα να γύρει στο ανάχωμα του δρόμου και να «διπλώσει» πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή. Ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροϊων, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα, δίνοντας κατάθεση για το συμβάν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις