Αμφισβητεί ευθέως την ικανότητα του Ευ. Βενιζέλου να ηγείται του ΠΑΣΟΚ αλλά και να εκπληρώνει επαρκώς τα καθήκοντά του ως υπουργός Εξωτερικών, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, δικηγόρος, Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στην Real News.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, αναφέρει: “Καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ να απαλλαγεί από τον κ. Βενιζέλο για να βρεθεί ένας άνθρωπος – αρχηγός με τον οποίο θα μπορούσε να συνεννοηθεί κανείς”.

Όσον αφορά τα της υπουργίας ο κ. Κρανιδιώτης εξέφρασε σφοδρή κριτική για τους χειρισμούς Βενιζέλου στο θέμα της Κύπρου, μετά την ρηματική διακοίνωση του κ. Βενιζέλου με αφορμή ερώτηση κύπριας βουλευτού, για τη στάση της Ελλάδας στις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις.

“Ρωτάω, ο κ. Βενιζέλος είχε το θράσος να στείλει ρηματική διακοίνωση κατά της Κύπρου για την κριτική που του έκανε και το εύλογο ερώτημα που διατύπωσε η κ. Θεοχάρους; Το ερώτημα παραμένει: Στους Τούρκους για το κατάπτυστο κείμενο που αποπνέει σοβινισμό σε βάρος του Ελληνισμού, ο κ. Βενιζέλος έστειλε ρηματική διακοίνωση;” αναφέρει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις