Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής, το 4σελιδο κείμενο της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, η οποία προκάλεσε την αστυνομία να τη βρει, καθώς δεν πρόκειται να παραδοθεί από μόνη της.

H Ρούπα, η οποία σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ήταν και η συντάκτρια όλων των προκηρύξεων του Επαναστατικού Αγώνα, αναζητείται από τις αρχές από τη στιγμή της σύλληψης του Μαζιώτη στο Μοναστηράκι.

Το κείμενο που απέστειλε την Παρασκευή και δημοσίευσε ο ιστότοπος Indymedia, εξετάζεται λέξη προς λέξη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν όλο το κείμενο, σε περίπτωση που βρουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της.

Η σύντροφος του Μαζιώτη μίλησε για γελοίο ισχυρισμό ότι οι αστυνομικοί είχαν αναγνωρίσει τον Μαζιώτη:

«Όλη η προπαγάνδα περί εντοπισμού του έγινε για να δηλωθεί δημοσίως ότι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και ειδικά η “αντιτρομοκρατική” παράγει έργο και ότι είναι αποτελεσματική. Μόνο που αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όλο το προηγούμενο διάστημα είμαστε συνεχώς ανάμεσά τους. Κινούμαστε παντού. Περνούσαμε δίπλα τους. Τους βλέπαμε και δεν μας έβλεπαν».

«Σοβαρά, περιμένανε και περιμένουν να παραδοθώ; Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ας έρθουν να με πιάσουν», πρόσθεσε στο κείμενο της η Ρούπα.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις