Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli προτιμά την Ελλάδα για τις διακοπές του. Μετά, όμως, από το επεισόδιο στο λιμάνι του Γαΐου, στους Παξούς, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να την επισκεφθεί και του χρόνου.

Ο Cavalli, που περνά το τελευταίο διάστημα των διακοπών του στο όμορφο νησί των Παξών με την 26χρονη σύντροφο του Λίνα Νίλσον, ενεπλάκη το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του agriniopress.gr, σε επεισόδιο με επαγγελματία της περιοχής.

Ο 73χρονος σχεδιαστής, αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου, επέστρεψε το βράδυ πίσω στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γαΐου, με τον Cavalli να φτάνει στον χώρο του λιμανιού με φουσκωτό.

Για κακή τύχη του σχεδιαστή, ο χώρος που «έδεσε» το φουσκωτό, ήταν αυτός που οι επαγγελματίες της περιοχής, που εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί-Αντίπαξοι, αράζουν τα σκάφη τους, πράγμα που αντιλήφθηκε μόνο όταν επαγγελματίας του επιτέθηκε φραστικά…

Ο εν λόγω επαγγελματίας «στόλισε» τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή με πολλά, καθόλου κομψά, επίθετα, σύμφωνα πάντα με μάρτυρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επαγγελματίας του νησιού δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αφού επιτέθηκε στη συνέχεια με σπρωξιές στον σχεδιαστή.

Το πώς ακριβώς έληξε το συμβάν δεν είναι γνωστό. Το Λιμενικό, πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής επιληφθεί, αφού έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία από πλευράς του σχεδιαστή.

Πηγή: Agriniopress

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις