Είναι ναζιστής και το επιβεβαιώνει δημόσια με φωτογραφίες ο αστυνομικός διοικητής Ύδρας ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για βιαιοπραγία εις βάρος συναδέλφου του.

Η φωτογραφία έρχεται στο προσκήνιο από την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής και ο διοικητής απαθανατίζεται στις 13 Μαρτίου του 2013 στο μουσείο συγκοινωνιών στην Νυρεμβέργη, μπροστά από τρένο της χιτλερικής Γερμανίας.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν, υψώνει το δεξί του χέρι για να αποτίσει φόρο τιμής στο γνωστό ναζιστικό εθνόσημο – αετό, Hoheitsadler, το οποίο εκτός από διάφορα λάβαρα το συναντάμε στο δεξί μέρος του χιτωνίου της Βέρμαχτ.

Παράλληλα, ο εικονιζόμενος διοικητής φορά μπλούζα με σύμβολο το οποίο μοιάζει να είναι η νεκροκεφαλή των Ταγμάτων Εφόδου των SS.

Επίσης, σύμφωνα με καταγγελίες που είναι στη διάθεση της εφημερίδας, ι σημερινός διοικητής της Ύδρας, είχε εμφανιστεί στην κηδεία του Γ. Παπαδόπουλου και είχε πυροβολήσει στον αέρα, ενώ είχε σχηματιστεί και ΕΔΕ η οποία όμως δεν προχώρησε.

Άλλα στοιχεία λένε πως τα “παραπτώματα” του διοικητή είχαν φτάσει μέχρι και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ το 2013 και δη με επίσημη καταγγελία, αλλά δεν ελήφθησαν μέτρα εις βάρος του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχει βιαιοπραγήσει κατά συναδέλφου του και για τον λόγο αυτόν του είχε επιβληθεί και καθυστέρηση βαθμού, αναφέρει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις