Βήμα πρώτο: Προσδιορίστε τον τύπο του σώματός σας.
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίζεται τι τύπο σώματος έχετε. Αν έχετε μεγάλο η μικρό στήθος, στενή μέση με καμπύλες, φαρδύς γλουτούς ή μηρούς, καλοσχηματισμένα οπίσθια κλπ. Πρέπει να μπορείτε να διαχωρίζεται τα εσώρουχα για το δικό σας τύπο σώματος.
Βήμα δεύτερο: Αποφασίστε σε τι θέλετε να επικεντρωθείτε
Κάθε γυναίκα θέλει να κρύψει τα σημεία του σώματος που δεν της αρέσουν ή δεν είναι αρκετά γυμνασμένα και να αναδείξουν αυτά που νομίζουν πως είναι τέλεια. Μη ξεχνάτε το ‘’ατού’’ σας και πάντα να διαλέγετε εσώρουχα με βάση αυτό που θεωρείται εσείς καλύτερο για τον εαυτό σας.
Βήμα τρίτο: Δοκιμάστε όλες τις επιλογές
Μην ακούτε την γνώμη του καταστηματάρχη, μην ακούσετε κανέναν. Δοκιμάστε όσες επιλογές έχετε μέχρι να καταλήξετε σ’ αυτό που πιστεύετε πως είναι το ιδανικό για εσάς. Προσπαθήστε να αποφύγετε να αγοράζετε εσώρουχα online αφού θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

Βήμα τέταρτο: Σέξι αλλά και άνετη
Μην σας νοιάζει μόνο να είστε σέξι, να είστε και άνετη. Τα εσώρουχα δεν θα είχαν καμία χρησιμότητα αν ήταν απλά σέξι στην εξωτερική τους εμφάνιση και στο εσωτερικό τους σας έκαναν να νιώθετε δυσφορία. Διαλέξτε τα κατάλληλα εσώρουχα ακολουθώντας τα τέσσερα απλά αυτά βήματα και νιώστε υπέροχη…!
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις