Ένα ζευγάρι είναι καλά και αγαπημένο και ζει τον έρωτα του και ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις αρχίζεις και νιώθεις μοναξιά.. Πιο πολύ και από όταν ήσουν single.. Δεν μπορεί κανένας από τους δύο να προσδιορίσει το γιατί και το πώς αλλά συνέβει..
Το ζευγάρι απομακρύνεται σταδιακά και φοβάται να το παραδεχτεί. Πολλές φορές μπορεί να παραιτηθείς και να σταματάς να προσπαθείς για την σχέση σου και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που συμβαίνει συχνά, ακόμα και στην αρχή της σχέσης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το ζευγάρι μπορεί να απομακρυνθεί και να νοιώθει μοναξιά, το θέμα είναι να μπορέσεις να βρεις λύση άμεσα και να το αποτρέψεις από το να ξανά συμβεί..
Αρχικά.. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία και μίλησε στον σύντροφό σου, πιθανότατα να αισθάνεται και αυτός το ίδιο ακριβώς και να μην το ξέρεις.
 Πρέπει να είσαι ήρεμη και  να έχεις υπομονή προσπάθησε η συζήτηση να μην καταλήξει σε τσακωμό.  Να είσαι ειλικρινής  και να αφήσεις και τον σύντροφό σου να εκφραστεί και να ακούσεις προσεκτικά και την δική του πλευρά. 
Μπορεί να έχεις ξανά προσπαθήσει να του μιλήσεις και να μην βγήκε πουθενά..Μη τα παρατάς! Βάλε πίσω τον εγωισμό σου ακόμα και αν έχεις δίκιο και προσπάθησε αυτή τη φορά με τον σωστό τρόπο.. Ό,τι  και να συμβεί εσύ θα νιώθεις ήρεμη και ανακουφισμένη που θα τα έχεις βγάλει από μέσα σου..!
Αποκτήστε κοινές εμπειρίες.. Καλή η καθημερινότητα και η ρουτίνα αλλά όχι να μοιράζεστε μόνο αυτά..
 Ξεκινήστε μαζί κάποιο χόμπι, αν είναι δύσκολο να βρείτε κάτι κοινό προσπαθήστε να σπάσετε την ρουτίνα και την μιζέρια που προκαλεί η καθημερινότητα πηγαίνοντας ένα σινεμά η ένα φαγητό, διαδκεδάστε μαζί σε κάποιο μπαρ, βγείτε με την παρέα σας.. 
Βασική προΰπόθεση για εμάς τις γυναίκες η καλή διάθεση..  Νοιώθετε μοναξιά και το μόνο που θέλετε είναι να κάτσετε στον καναπέ με μια κουβέρτα αγκαλιά, φαγητό και μια ρομαντική κομεντί ή ένα βιβλίο; Όχι!! Μην αφήσετε τον εαυτό σας..  Φορέστε ένα χαμόγελο πείτε στον εαυτό σας πως όλα θα πάνε καλά, η αυτοπεποίθηση θα ανέβει και δια μαγείας θα αλλάξουν πολλά.. 
Δεν είναι τέλειος ο σύντροφός σας αλλά ούτε και εσείς. Μπορεί να πει τα λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή όπως και εσείς, μάθετε να έχετε υπομονή και να συγχωρείτε.
 Από τα πιο βασικά πράγματα σε μια σχέση είναι η ειλικρίνεια. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να νιώθεις μοναξιά μέσα σε μια σχέση, το ξέρω. Αν τον αγαπάς βάλε τα δυνατά σου να επαναφέρεις την σχέση εκεί που θέλεις και επικεντρώσου στα καλά κομμάτια.

 Εσύ θα καταλάβεις αν πρέπει να συνεχίσεις να είσαι μαζί του η όχι, είναι δύσκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση και μπορεί να σε πονέσει αλλά βάλε τον εαυτό σου πρώτο. Μη ξεχνάς όμως ποτέ και την θετική πλευρά και να προσπαθείς να θυμάσαι πιο συχνά γιατί τον ερωτεύτηκες…
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις