Στα τέλη Νοεμβρίου η δίκη για τη Χρυσή Αυγή

Στα τέλη Νοεμβρίου η δίκη για τη Χρυσή Αυγή
Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής και η δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, που προβλέπει πως αναμένεται να στρέψει στη χώρα μας το διεθνές ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το άρθρο της Ιωάννας Μάνδρου, η ογκωδέστατη δικογραφία βρίσκεται στα χέρια εισαγγελικού λειτουργού που αναμένεται να υποβάλλει πρόταση κατηγορίας για τους εμπλεκόμενους ως το τέλος του μήνα.

Στη συνέχεια θα αναλάβει το Δικαστικό Συμβούλιο των Εφετών, σηματοδοτώντας την έναρξη της δίκης γύρω στα τέλη Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι συνολικά 78 άτομα έχουν κατηγορηθεί και απολογηθεί ως εμπλεκόμενα στην εγκληματική δράση του σκληρού πυρήνα της Χ.Α.

Όσον αφορά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη Νίκαια, εκτός από τον Ρουπακιά που φέρεται να τον μαχαίρωσε στην καρδιά, στο σκαμνί αναμένεται να καθίσουν και στελέχη της Χρυσής Αυγής με δράση στον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τους βασικούς κατηγορουμένους είναι και οι εμπλεκόμενοι στον άγριο ξυλοδαρμό στελεχών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και άλλοι σε δεκάδες επιθέσεις κατά μεταναστών και όχι μόνον.