Η Tatiana Williams, ετών 42 από το Miami, Florida έχει υποβληθεί σε περίπου 100 επεμβάσεις για να αποκτήσει τα οπίσθια της θεάς της Κim Kardashian.

H ίδια έχει ξοδέψει παραπάνω από 98.200$ σε πλαστικές επεμβάσεις και έχει προσθέσει 7.2 κιλά σιλικόνης  στα οπίσθια της για να καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η Williams δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα όταν κάθετε και πως λατρεύει το σώμα της Kim Kardashian και θέλει να της μοιάσει όσο μπορεί περισσότερο.

Αναφέρει πως ο κόσμος την συγκρίνει με την rapper Nicki Minaj και αυτό την κάνει να γελάει. « Μάλλον θα έπρεπε να  συμβαίνει το αντίθετο αφού εγώ είχα ήδη υποβληθεί στις επεμβάσεις για τα οπίσθια μου, δεν γνώριζα καν  την ύπαρξη της Minaj.»
Η William ξεκίνησε τις επεμβάσεις πριν από 20 χρόνια. Από τότε γνώριζε πως δεν ήθελε να μοιάζει με φυσιολογική γυναίκα. Έχει συνεργαστεί με 3 πλαστικούς χειρούργους και κανένας από αυτούς δεν είχε νόμιμη άδεια και δίπλωμα Ιατρικής.
Η ίδια συνειδητοποιεί πως καραδοκούν πολλοί κίνδυνοι αλλά πιστεύει πως αξίζει το ρίσκο. Μετά από πολλές εξετάσεις οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί για την τωρινή της κατάσταση αλλά δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν προβλήματα υγείας στο μέλλον. 
«Δεν συνιστώ σε άλλες γυναίκες να κάνουν αυτά που έκανα εγώ, αλλά μ’ αρέσει να παίρνω ρίσκα.  Δεν μετανιώνω για την όμορφη γυναίκα που έχω γίνει σήμερα..» λέει η Tatiana.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις