1. Η κλειτορίδα είναι το μόνο γυναικείο όργανο που λειτουργεί αποκλειστικά για τη δική σας ευχαρίστηση.
Η κλειτορίδα έχει περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις, τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο σημείο του γυναικείου κορμιού.Ακόμα και το ανδρικό πέος, έχει 4.000 νευρικές απολήξεις.

2. Ο παρθενικός υμένας είναι υπερεκτιμημένος.
Πρόκειται για μια ελαστική μεμβράνη από λεπτό δέρμα, με ένα ή περισσότερα ανοίγματα στο κέντρο που επιτρέπει να περνάνε οι εκκρίσεις του κόλπου και το αίμα κατά την περίοδο.

Μπορεί να σκιστεί κατά τη πρώτη διείσδυση ή μπορεί να τεντώσει. Υπάρχουν και γυναίκες που γεννιούνται χωρίς αυτόν.
Με άλλα λόγια η παρουσία ή η απουσία του υμένα δεν λέει τίποτα για τη παρθενιά μιας γυναίκας.
3. Η μήτρα είναι ελαστική. Η μήτρα είναι ένα κοίλο μυώδες όργανο που μοιάζει με ανάποδο αχλάδι.
Όταν η γυναίκα δεν είναι έγκυος, η μήτρα είναι επίπεδη. Ζυγίζει 50 με 100 γραμμάρια περίπου, έχει ύψος οκτώ εκατοστά, φάρδος πέντε εκατοστά, πάχος τρία εκατοστά.
Κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης τα τοιχώματα της μήτρας διαστέλλονται και μαλακώνουν. Οι μυϊκές ίνες μεγαλώνουν 5 με 10 φορές.
4. Το μητρικό γάλα είναι η υπερδύναμη μιας γυναίκας! Το μητρικό γάλα δεν είναι μόνο η ιδανική τροφή για το μωρό σας που μεγαλώνει, ο θηλασμός μπορεί να μειώσει το κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού.
Το μέγεθος του αδένα επίσης δεν επηρεάζει την παραγωγικότητα του στήθους, η οποία είναι ανάλογη με το ερέθισμα που δέχεται.
5. Οι γυναίκες ακούν διαφορετικά από τους άντρες. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Indiana, οι άντρες χρησιμοποιούν μόνο το ένα μέρος του εγκεφάλου τους όταν ακούνε κάτι, ενώ οι γυναίκες χρησιμοποιούν ολόκληρο τον εγκέφαλο.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις