Το www.yolenis.com είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό delicatessen που δίνει την ευκαιρία στον Ευρωπαίο να προμηθευτεί πάνω από 1000 παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντων μικρών Ελλήνων παραγωγών γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Τα περισσότερα προϊόντα αποτελούν βασικά στοιχεία του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου της Μεσογειακής Διατροφής και θεωρούνται στοιχεία της Ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς
Το www.yolenis.com προβάλλει το φυσικό πλούτο της Ελλάδας, τη σπάνια γεωμορφολογία με τις έντονες αντιθέσεις, το διαφορετικό μικροκλίμα ανά περιοχή, την τεράστια βιοποικιλότητα, το σεβασμό στο περιβάλλον. 
Στους δέκα μήνες online λειτουργίας το www.yolenis.com έχοντας εξυπηρετήσει πελάτες σε πάνω από δέκα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με παράδοση σε 16 έως 36 ώρες από την παραγγελία, είναι έτοιμο να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού! 
Τον Οκτώβριο του 2014 η Yoleni’s υπέγραψε στρατηγική συμφωνία αποκλειστικού διαθέτη Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων με την τηλεοπτική εκπομπή «The Cooking Odyssey» που προβάλλεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη θεαματικότητα. Η εκπομπή παρουσιάζει αποκλειστικά συνταγές Μεσογειακής διατροφής προβάλλοντας ταυτόχρονα τις ομορφιές της Ελλάδας μας, αφού μαγνητοσκοπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η τρίτη τηλεοπτική σαιζόν της εκπομπής θα προβληθεί τον Ιούνιο του 2015 όπου θα αποτελέσει και το ξεκίνημα της Yoleni’s στην αγορά των Η.Π.Α.
Σε συνεργασία με το ‘The Cooking Odyssey’ η οικογένεια της Yoleni’s είχε την τιμή να συμμετέχει στο συνέδριο Mediterranean diet and workplace health, που έλαβε χώρα στις 27/9 & 28/9 στην Βοστόνη των Η.Π.Α. και διοργανώθηκε από το Harvard School of Public Health (HSPH) όπου η εκπομπή είχε τον ρόλο του co-host.
Για πρώτη φορά ένα ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων, συμμετείχε σε συνέδριο του Harvard, παρουσιάζοντας τη δραστηριότητα του, προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει τις ευεργετικές ικανότητες της της μεσογειακής διατροφής στο αμερικάνικο κοινό.
Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παραλάβουν ένα καλάθι με προϊόντα από τη Yoleni’s, καθώς και φοιτητές από το Harvard School of Public Health (HSPH).
H Yoleni’s στοχεύει όλο και πιο ψηλά υλοποιώντας το όραμά της να γίνουμε πύλη προώθησης των Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων σε όλο τον κόσμο, εξυπηρετώντας τον πελάτη της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας ως αρχή την Ελληνική φιλοξενία! 
Αυτό σίγουρα μεταφέρεται από την συνολική εμπειρία που ο πελάτης αποκτά στην εξερεύνηση του στις σελίδες της Yoleni’s
Το ταξίδι στη γεύση αρχίζει με ένα… κλίκ!
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις