"Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι δάσκαλοι στα σχολεία"

"Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι δάσκαλοι στα σχολεία"
«Θα προχωρήσω μέχρι το τέλος, δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι δάσκαλοι στα σχολεία... », δηλώνει ο πατέρας του 7χρονου μαθητή, η οικογένεια του οποίου καταγγέλλει δασκάλα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, ότι έριξε κάτω το παιδί και το κλώτσησε συνεχόμενα στα πλευρά, με αποτέλεσμα να ραγίσει κόκκαλο.

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο πατέρας του παιδιού επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Μάκη Γκούμα και του είπε ότι η δασκάλα έριξε κάτω το παιδί - μαθητή της Πρώτης τάξης - και στη συνέχεια το κλώτσησε στα πλευρά, όχι μια, αλλά 4-5 φορές.

Μάλιστα υπάρχει και ακτινογραφία που έγινε στο νοσοκομείο Λαμίας, η οποία δείχνει ράγισμα στο 11ο πλευρό του μικρού παιδιού.

Στην ίδια τάξη πηγαίνει και η δίδυμη αδελφή του μαθητή, η οποία επιβεβαίωσε το συμβάν, ενώ το περιστατικό διηγήθηκαν στους γονείς τους και άλλα παιδάκια από την τάξη.

Όπως είπε ο πατέρας στο LamiaReport η δασκάλα παραδέχθηκε ότι έριξε κάτω το παιδί άλλα αρνείται ότι το κλώτσησε.

«Οι εντολές που έχω δώσει είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση για να μην υπάρχει καμία σκιά. Ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν...», είπε στο LamiaReport o Δ/τνης της Πρωτοβάθμιας Μάκης Γκούμας.

Τί είπε ο πατέραςΠηγή: Lamiareport