Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του στο Μέγαρο Μαξίμου. Την αρχή έκανε ο σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» του δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Το πρωθυπουργό ζεύγος ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά» και η υπεύθυνη του συλλόγου έδωσε στον κ. Σαμαρά το βραβείο «Λιόπετρα», που είναι χαρακτηριστικό της Μάνης, καθώς πρόκειται για ένα κλαδί ελιάς πάνω σε μια πέτρα.

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και από προσκόπους και συγκεκριμένα από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών.

Ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα με μια μικρή καθυστέρηση καθώς, όπως ο ίδιος ανέφερε στους δημοσιογράφους, μιλούσε με τον πρωθυπουργό της Κίνας. «Μου είπε να μεταφέρω στον ελληνικό λαό τις ευχές του» είπε ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία έγινε συζήτηση για την επένδυση της Cosco και το ενδιαφέρον των Κινέζων για την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.

Τα κάλαντα από τα μέλη του χορωδιακού – μουσικοχορευτικού ομίλου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος που επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μέλη του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων “Σέρρα” έψαλλαν τα κάλαντα στον πρόεδρο Φώτη Κουβέλη και τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αμέσως μετά,έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά σε όλες και όλους! Εύχομαι αυτές τις ημέρες σε όλους κάθε ευτυχία και κάθε καλό. Να ξεπεράσουμε όλοι τις δυσκολίες που υπάρχουν. Όλη η κοινωνία, η οποία βρίσκεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, δύναμη, κουράγιο και ελπίδα».

Από σύλλογο Ποντίων άκουσε τα κάλαντα και ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις