“Δεν ξέρω τίποτα, ανησυχώ για τα πάντα, ακόμη και για τη ζωή της” δηλώνει ο πατέρας της νεαρής γυναίκας που εικονίζεται στην ταυτότητα, η οποία βρέθηκε στο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο, κάνοντάς έκκληση να δώσει σημεία ζωής.

Μιλώντας το πρωί στο Mega, ο κ. Παναγιώτης ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την εμπλοκή της στην υπόθεση, βλέποντας την φωτογραφία της στην τηλεόραση.

“Μόλις είδα τη φωτογραφία πήγα στην Αστυνομία. Έκανα αυτό που πιστεύω ότι είναι το πιο έντιμο και το πιο σωστό” σημειώνει.

Ανέφερε πως έχει να επικοινωνήσει με την κόρη του εδώ και δύο μήνες γιατί σπουδάζει στην Κομοτηνή και δεν την αναζήτησε γιατί πολλές φορές δεν έχουν επικοινωνία για μεγάλο διάστημα.

Στην ερώτηση τί θα κάνει αν τη βρει, ανέφερε πως θα την παρακινήσει να παραδοθεί και της έστειλε μήνυμα πως θα είναι δίπλα της και θα την στηρίξουν σε κάθε περίπτωση.

“Είναι παιδί μας και θα τη στηρίξουμε, όλοι κάνουν λάθη”, σημείωσε. “Αν παρακολουθεί τηλεόραση να ξέρει ότι την αγαπάμε πολύ και δεν θα την αφήσουμε μόνη της”, κατέληξε ο πατέρας της Αγγελικής, κ. Παναγιώτης.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις