Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε τη «συμφωνία κυρίων» αναφέρει σε κείμενό του ο Χάρρυ Κλυνν για το ναυάγιο της συνεργασίας τους.

Ο Χ.Κλυνν τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ του άλλαξε περιφέρεια από την Α’ στη Β’ Θεσσαλονίκης, γεγονός που τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίων.

Στο κείμενο, που δημοσιεύτηκε στο elliniko-fenomeno.gr, ο κ. Κλυνν λέει ότι δεν θα φιλήσει «κατουρημένες ποδιές» και πως δεν είναι «μαριονέτα κανενός», ενώ σημειώνει με νόημα πως για τις επόμενες εκλογές επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.

Αναλυτικά η δήλωση Κλυνν:

«Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο, στράφηκα προς αντί μνημονικά κόμματα όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου την στήριξη προς το κόμμα αυτό.

Προ πολύ καιρού ακόμα, το ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015 και με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου ζω, εργάζομαι, δραστηριοποιούμαι με πάθος και το δέχτηκα.

Μέχρι το μεσημέρι τις 9ης Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στην Θεσσαλονίκη όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για την Β’ Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου.

Καθώς η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε, και εμένα η καρέκλα δεν με νοιάζει, δεν φυλάω ούτε κατουρημένες ποδιές, ακύρωσα άμεσα την υποψηφιότητα μου σε αυτές της εκλογές.

Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω αντιμνημονιακές πολιτικές, θα είμαι πάντοτε με τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα μας, ποτέ όμως μαριονέτα κανενός.

Ευχαριστώ τους φίλους και το λαό της Θεσσαλονίκης που τόσα χρονιά με στηρίζει σε ό,τι κάνω, ήταν έτοιμοι δε να με στηρίξουν και σε αυτό το μεγάλο μου βήμα στην πολιτική. Όμως, για τις επόμενες εκλογές τους επιφυλάσσω μια μεγάλη έκπληξη.

Εύχομαι ο ελληνικός λαός μετά από 4 χρόνια εξαθλίωσης και προδοσίας από όλους όσοι μας κυβέρνησαν, με την ψήφο τους να αναδείξουν μια νέα κυβέρνηση που θα δώσει γερή κλωτσιά στα τοκογλυφικά όρνια που τόσα χρόνια ονειρεύονται την Ελλάδα και τα πλούτη της, αλλά και νέους πολιτικούς στην βουλή που θα νοιαστούν μόνο για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.

Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε και πάλι στο παγκόσμιο γίνεσθαι και να πάρουμε πίσω την προικισμένη μας σε όλα Ελλάδα στα χέρια και στην ψυχή μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
Ή ΕΣΥ Ή ΑΥΤΟΙ,
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις