Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε στην εκπομπή του Alpha για το αποτέλεσμα των εκλογών και ανέφερε πως είναι πάντα θετική σε κάτι νέο και αντίθετη σε κάθε αντίληψη πως τίποτα δεν πρέπει να αλλάζει και να κινείται. “Τι αλλαγές αυτές τις προσδιόρισε άλλωστε ο ελληνικός λαός”.

Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως σε περίπτωση ειδικά που είναι αυτοδύναμος “η ευθύνη του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη γι’ αυτούς που τον ψήφισαν και ειδικά για εκείνους που δεν τον ψήφισαν” σημείωσε.

Σημείωσε πως η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να αλλάξει πολιτική και τόνισε πως δεν πρέπει να έχουμε πάλι τα ίδια όπου “οι ίδιοι πολλοί να σηκώνουν τα βάρη και οι ίδιοι λίγοι να προστατεύονται”.

Για την περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδυναμία, τόνισε πως οι υπόλοιπες δυνάμεις στη βουλή πρέπει να “δείξουν πως έχουν αντιληφθεί τη σημασία της ψήφου”.

Όταν ερωτήθηκε για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως “έχει δηλώσει ότι έχει έτοιμα όλα τα όπλα του για να πάει να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη”.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου καυτηρίασε και την αδυναμία των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίσουν με αφορμή ερωτήσεις για την εμπλοκή του γιου της στο ΣΥΡΙΖΑ: “Ο γιος μου σπουδάζει στην Αμερική και όπως πάρα πολλοί άλλοι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δώσει την ψήφο του. Και αυτό ισχύει για χιλιάδες ανθρώπους”. “Χρειαζόμαστε αλλαγές, που τις χρειάζεται όλος ο κόσμος και αυτή θα είναι η επιτυχία της κυβέρνησης, αν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ” αναφέρει.

Τέλος, δήλωσε πως και όταν της ζητήθηκε, αλλά και όταν κάτι τέτοιο δεν συνέβη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να βοηθήσει τη χώρα: “Όσο δεν μου ζητάνε να κάνω πράγματα για τη χώρα μου, εγώ πάλι τα κάνω.


Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις