Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βόρειας Ελλάδας, όταν διαπίστωσαν, μετά τη διασταύρωση στοιχείων, ότι το άγνωστο άτομο που προσέγγιζε ανήλικους, στο πλαίσιο ενός διαδικτυακού παιχνιδιού και τα παρενοχλούσε (-)ουαλικά, ήταν ένα 12χρονο αγόρι από την Καβάλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 12χρονος κατηγορείται ότι προσέγγιζε ανηλίκους (από 8 έως 11 ετών) στο πλαίσιο ενός διαδικτυακού παιχνιδιού και τους ζητούσε, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μέσω chat rooms, να του αποστείλουν τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, καθώς και φίλων τους.

Στη συνέχεια φέρεται ότι τους έστελνε ηλεκτρονικά μηνύματα, με φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου και παρενοχλήσεις (-)ουαλικού επιπέδου, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γονιών τους.

Σε νομότυπη έρευνα, που διενήργησε κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ οι αστυνομικές αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο διαχείρισης των παραπάνω λογαριασμών και από άλλο άτομο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις