Σκληρή κριτική στον Π. Καμμένο αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, για τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ, άσκησε μέσω του BHMA FM 99,5 ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

«Παιδιά αυτόν τον τύπο τον έχουμε υπουργό Εθνικής Άμυνας; Δεν πιστεύω, δηλαδή σε ποια χώρα είμαι. Αυτόν τον τύπο πού λέει ότι θα κάνουμε Κούγκι την Ελλάδα, άμα μας πιέσουν; Κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει» τόνισε.

Και συνέχισε: «Είναι δυνατόν, να είναι σοβαρός υπουργός Εθνικής Άμυνας κάποιος, ο οποίος σου λέει, ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα την κατάληξη, ενώ ευχόμαστε και προσευχόμαστε να έχει θετική κατάληξη αυτή η διαπραγμάτευση, γιατί δεν θα πάρει στο λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στο λαιμό του την Ελλάδα και βγαίνει ένας τυπάκλας απίστευτος πάμπλουτος με κότερο και κάνει αναφορά στον παπά Σαμουήλ;» διερωτήθηκε.

Προσέθεσε δε ότι στην περίπτωση του Καμμένου «μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη, και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του, πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται;»

«Και τον έχουμε αυτόν Εθνική Άμυνα, υπουργό Εθνικής Άμυνας; Και δεν βγάζουμε τα δάχτυλά μας ένα ένα, πού τον ψηφίσαμε; Και ξέρω ότι ο Καμμένος δεν είναι τόσο ηλίθιος, όσο δείχνει, καθόλου ηλίθιος για την ακρίβεια. Και ξέρω ότι το κάνει εν ψυχρώ. Εν ψυχρώ κάνει αυτές τις δηλώσεις, επειδή ακριβώς υποτιμάει θανάσιμα την νοημοσύνη των Ελλήνων.

Δεν δέχομαι εγώ τέτοιον ψευτοτσαμπουκά με τίποτα ρε παιδί μου, από έναν τύπο , ο οποίος δεν ξέρω ποιος Θεός φώτισε τον Τσίπρα και τον έβαλε Εθνικής Άμυνας. Δεν καταλαβαίνω πώς αυτός, ο τόσο ανεύθυνος άνθρωπος, έχει ένα από τα πιο κρίσιμα υπουργεία.

Δεν το πιστεύω αυτό. Βλέπεις αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκιστή, ο οποίος παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλη του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λεει θα μας κάνει και Κούγκι; Σιγά ρε φιλάρα. Πάρ΄τε του τα σπίρτα παιδιά, πάρ’τε του τα σπίρτα. Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο» τόνισε ο Π. Τατσόπουλος.

Ερωτηθείς γιατί ο Αλέξης Τσίπρας βασίζεται στον Καμμένο και γιατί δεν προτιμά τον Σταύρο Θεοδωράκη, απάντησε:

«Εκεί είναι ο οπορτουνισμός του Τσίπρα. Ότι δυστυχώς, ακόμα ο Τσίπρας μέχρι την 12η είναι ακόμα είναι όμηρος της προεκλογικής του ρητορικής. Και στην προεκλογική του ρητορική δεν έδενε ο Θεοδωράκης, πιο χειραγωγήσιμος ήταν ο Καμμένος, πιο εύκολα έδενε με αυτό».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις