Συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει, μέσα στην εβδομάδα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας την προσεχή Πέμπτη (12 Μαρτίου) θα μιλήσει στον ΟΟΣΑ, στο Παρίσι, ενώ θα συναντηθεί και με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Ανχελ Γκουρία.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Εξάλλου, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες (στις 09:00, τοπική ώρα) με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου να συζητήσουν το πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει ευρωπαϊκά κονδύλια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Κύκλοι προσκείμενοι στον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ βεβαίωναν από τις Βρυξέλλες ότι το ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Επιτροπής είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή στη βελγική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις