Ο Régis Marcon και η Αnne-Sophie Pic, δύο σεφ με τρία αστέρια Michelin ο καθένας, δημιουργούν λαχταριστά πιάτα για την La Première και την καμπίνα Business στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Air France, ενώ νέα επιτραπέζια σκεύη σχεδιασμένα και υπογεγραμμένα από τον Jean-Marie Massaud ολοκληρώνουν την εικόνα κάθε πιάτου, προσφέροντας ένα γεύμα… πρώτης ποιότητας.
Δύο πολύ σπουδαίοι Γάλλοι σεφ, ο Régis Marcon και η Anne-Sophie Pic, στρέφουν τα βλέμματα στη φίνα γαλλική κουζίνα στις κατηγορίες θέσης La Première και Business της Air France. Στις πτήσεις που αναχωρούν από το Παρίσι και σε όλο το δίκτυο των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, οι σεφ δημιουργούν συνδυάζοντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και εφευρετικές συνταγές με μοναδικές γεύσεις. Και καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, νέα επιτραπέζια σκεύη σχεδιασμένα από τον Jean-Marie Massaud ολοκληρώνουν την εικόνα του κάθε πιάτου. 
Κι αν αναρωτιέστε μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι γεύσεις μιας… πτήσης, να σας πούμε ότι για το Μάρτιο του 2015 ο Régis Marcon έχει σχεδιάσει ένα νέο ορεκτικό και πέντε νέα κυρίως πιάτα για την κατηγορία θέσης La Première, προσφέροντας αυθεντική και γευστική κουζίνα. Ανάμεσα στα πιάτα που προσφέρθηκαν το Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια των πτήσεων, οι επιβάτες μπόρεσαν να απολαύσουν σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κότσι, γατόψαρο και γαρίδες με μανιτάρια σε στυλ μπουγιαμπές ή κοτόπουλο στον ατμό με μέλι και λεμόνι, ενώ το Μάρτιο, το πράσινο ραγού με τις φακές du Puy και τις γαρίδες ή το κοτόπουλο με τις μορχέλες είναι δύο μόνο από τα πιάτα που προσφέρονται. 
Γεύση και άρωμα από την Anne-Sophie Pic
Δίνοντας έμφαση στον συνδυασμό των γεύσεων, η σεφ Anne-Sophie Pic προσφέρει κουζίνα που συνδυάζει δυνατά αρώματα με τις πιο ντελικάτες γεύσεις. Ψητό μοσχάρι που συνοδεύεται από βασιλική κινόα με κόκκινες πιπεριές και ανανά ή ελαφρά τηγανισμένος βακαλάος σερβιρισμένος με κρεμώδες μαύρο ρύζι και γάλα καρύδας είναι δύο μόνο από τα πιάτα που θα προσφέροντα τους επόμενους έξι μήνες. Από το Φεβρουάριο, τα πιάτα της Anne-Sophie Pic προσφέρονται ως επιλογή στις πτήσεις που αναχωρούν από το Παρίσι. Οι δημιουργίες της ανανεώνονται δύο φορές τον μήνα για την ικανοποίηση των συχνών επιβατών.
Η λεπτομέρεια μετράει…
Για να κάνει τα πιάτα πραγματικά μοναδικά, η Air France ανέθεσε στον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Jean-Marie Massaud να σχεδιάσει τα νέα της σκεύη. Με ποτήρια σαμπάνιας flute, φίνα πιάτα πορσελάνης  Bernardaud και μαχαιροπίρουνα  Christofle, ο Jean-Marie Massaud έχει ενορχηστρώσει ένα ολοκληρωμένο σετ που περιλαμβάνει περισσότερα από 40 νέα αντικείμενα για την καμπίνα La Première. Από το Φεβρουάριο του 2015, ο Jean-Marie Massaud έχει επίσης σχεδιάσει τα επιτραπέζια σκεύη για την καμπίνα Business, για τα οποία έχει επιλεχθεί πορσελάνη Guy Degrenne, λεπτό γυαλί και ατσάλινα μαχαιροπίρουνα Christofle. 
Πηγή: www.clickatlife.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις