Αιχμές Δούρου σε Κανέλλη για τη δίκη Κασιδιάρη

Αιχμές Δούρου σε Κανέλλη για τη δίκη Κασιδιάρη
"Η κυρία Κανέλλη, που διαθέτει νομική παιδεία, θα όφειλε να γνωρίζει ότι ουδείς εμφανίζεται αυτόκλητα ως μάρτυρας σε ποινικό δικαστήριο" αναφέρει ανακοίνωση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με την κριτική που της άσκησε η Λιάνα Κανέλλη επειδή δεν πήγε να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη.

Στην ανακοίνωση συμπληρώνεται πως η κ. Δούρου που ήταν παρούσα στην επίθεση που δέχτηκε η κ. Κανέλλη από τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεν εκλήθη ως μάρτυρας στη δίκη. "Ασύγγνωστη «άγνοια»;" αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της κυρίας Δούρου.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με απόφασή του προ ημερών, μετέτρεψε την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απλή σωματική βλάβη και ακολούθως διέταξε να παύσει η ποινική δίωξη καθώς για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλλη.

"Δεν θέλησα να κάνω μήνυση στον Ηλία Κασιδιάρη, γιατί από μόνη της η πράξη του είναι εξευτελιστική" κατέθεσε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η βουλευτής του ΚΚΕ.