Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσαν μαθητές του Ρεθύμνου και της Καλαμάτας με την πρωτοβουλία τους να παρελάσουν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη που βρέθηκε νεκρός κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων στην οποία σπούδαζε.

Στην κίνηση αυτή προχώρησαν και μαθητές πολλών ακόμη σχολείων του Ρεθύμνου, αλλά κυρίως εκείνοι του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου στο οποίο είχε φοιτήσει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Το μήνυμα κατά του bullying

Ηχηρό παρόν έδωσε πλήθος κόσμου που βρέθηκε την Τετάρτη στην παρέλαση απ’ όλα τα σημεία του νομού, καθώς και από το χωριό του Βαγγέλη.

Σε συμβολική κίνηση προχώρησαν και πολλοί παρευρισκόμενοι αναρτώντας πανό κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού, καλώντας όσους βρίσκονται σε παρόμοια θέση με αυτή του άτυχου φοιτητή να βγουν μπροστά και να μιλήσουν δίχως φόβο.


Καρέ- καρέ


Καλαμάτα

Με μαύρα περιβραχιόνια παρέλασαν μαθητές στην Καλαμάτα, στη μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

μαθητές του 1ου Λυκείου Καλαμάτας καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους γι’ αυτή τους την συμβολική κίνηση με την οποία απέτισαν τιμή στον άτυχο φοιτητή που σήμερα θα γιόρταζε την ονομαστική του εορτή.

Καρέ- καρέ
Πηγή φωτό και βίντεο: tharrosnews.gr, cretapost.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις