Ποτάμι: Να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά

Ποτάμι: Να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά
Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να συστήσει στους υπουργούς του να μην παίζουν με τη φωτιά απευθύνει με ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, προειδοποιώντας για δραματικές επιπτώσεις στην οικονομία εξαιτίας των δηλώσεών τους.

«Ο ένας μετά τον άλλο τα στελέχη της κυβέρνησης παίρνουν θέση στα χαρακώματα εναντίον της Ευρώπης και όχι εναντίον των προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του κ. Λαφαζάνη να μιλήσει για σύγκρουση με τους εταίρους μας στην ΕΕ και την ευρωζώνη.

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να συστήσει στους υπουργούς του να μην παίζουν με τη φωτιά για να γίνουν αρεστοί στις κομματικές μειοψηφίες και στο λόμπι της δραχμής».

Σύμφωνα με το κίνημα, «το κλίμα, που δημιουργούν οι συνεχείς δηλώσεις περί ρήξης, ενισχύουν την ανασφάλεια των πολιτών, με δραματικές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία.

Στην κυβέρνηση δεν είναι για να εκπληρώσουν τις νεανικές ιδεοληψίες τους για μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης αλλά για να αλλάξουν τη ζωή των πολιτών μέσα σε μια πιο δίκαιη Ευρώπη. Ας αρχίσουν να δουλεύουν, λοιπόν. Τα συνθήματα δεν είναι δουλειά.»