Λίγες μέρες μετά την αθώωση του πρώην Υπουργού Οικονομικών για τη επίμαχη λίστα Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπακωνστανίνου ξέσπασε κατά πάντων. Σύμφωνα με τη Real News ο πρώην Υπουργός είναι έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα στην Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο, στην οποία κατά τον ίδιο αναμένεται να κληθεί.

“Στην Εξεταστική θα τα μπουμπουνίσω όλα!” φέρεται να είπε στους συνομιλητές του μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου.

Αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τοποθετηθεί εκ νέου για την λίστα Λαγκάρντ, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, τόνισε πως αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο σε μια κατασκευασμένη ιστορία.

“Είναι στημένη ιστορία, δεν έχω απαλείψει, διαγράψει τίποτα”, είπε στην απολογία του συνεχίζοντας: “Εξαρχής με ήθελαν ένοχο. Αυτό που βολεύει ήταν να πέσει μια ολόκληρη ιστορία πάνω μου”.

“Η Εξεταστική Επιτροπή θα είναι λυτρωτική για πολλούς, εάν γίνει μια πραγματική συζήτηση. Εκεί θα λεχθούν πολλά”, φέρεται να εκμυστηρεύεται σε έμπιστους ανθρώπους του κύκλου του ο κ. Παπακωνσταντίνου, δίνοντας έτσι συνέχεια στο θρίλερ γύρω από το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.