Σε μήνυση κατά του ιστοτόπου Politico και του δημοσιογράφου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ θα προχωρήσει ο Πέτρος Κωστόπουλος, με αφορμή τη συμπερίληψη του ονόματός του στο άρθρο με τους 12 ανθρώπους, που σύμφωνα με την προσωπική εκτίμηση του Con Uladh, κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Μέσω της ιστοσελίδας του Toratora.gr, ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση, τονίζοντας πως έχει ήδη αποφασίσει να ακολουθήσει την δικαστική οδό προκειμένου να δικαιωθεί.

“Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό”, ανέφερε και συνέχισε:

“Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο, απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα”, τόνισε.

“Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη – ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει – είναι εγκληματική πράξη”, κατέληξε ο κ. Κωστόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις