Με απόφαση του 11μελούς Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου ανανεώθηκε για δύο ακόμη έτη η θητεία των οικονομικών εισαγγελέων Παναγιώτη Αθανασίου (τακτικού) και Γαληνού Μπρη (αναπληρωματικού) οι οποίοι προ διετίας αντικατέστησαν τους Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.

Το ΑΔΣ για την ανανέωση της θητείας των δύο εισαγγελικών λειτουργών εκτίμησε θετικά το έργο τους κατά τη πρώτη θητεία τους στην θέση των οικονομικών εισαγγελέων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρόνος κ. Αθανασίου εισήλθε στο δικαστικό σώμα στις 11 Ιανουαρίου 1985 και κατά την δικαστική διαδρομή του χειρίστηκε μεγάλες υποθέσεις, όπως είναι της Siemens, τα εξοπλιστικά προγράμματα (ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα TOR – M1 και τα άρματα μάχης τύπου Λέοπαρντ), κ.λπ.

Ο 62χρόνος κ. Μπρης εισήλθε στο δικαστικό σώμα στις 25 Μαΐου 1989 και μεταξύ των υποθέσεων που χειρίστηκε ήταν ένα σκέλος της υπόθεσης του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου, το γνωστό τροχαίο των αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου παραμονές των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, κ.λπ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις