Η θαλασσινή «Πιπεριά» του Νέου Ψυχικού μόλις απέκτησε ιταλικό αδερφάκι σε απόσταση αναπνοής. Το «Parlo» είναι ένα ζεστό και σύγχρονο casual λογικής εστιατόριο, που κινείται ανάμεσα σε πίτσα και ζυμαρικά: από τη μια έχεις φρέσκα ορεκιέτε με πέστο ή παπαρδέλες με κοτόπουλο και μανιτάρια κι από την άλλη μια πίτσα με σαλσίτσια (λουκάνικο ), βουβαλίσια μοτσαρέλα και αβγό ή μια steak pizza (για κρεατόφιλους ) με μοσχαρίσια φιλετάκια από Black Angus, ρόκα, παρμεζάνα και λίγο τρουφέλαιο. Δώδεκα ελληνικές-ιταλικές ετικέτες και έμφαση στην μπίρα συμπληρώνουν την εικόνα. Πιο αναλυτική γευστική ανταπόκριση θα σας έχουμε σύντομα.
Πηγή: www.athinorama.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις