Για αρπαγή και ληστεία ενός 24χρονου υπήκοου Πακιστάν και απόπειρα βιασμού μιας 22χρονης, συνελήφθησαν από την ασφάλεια στη Νίκαια, τέσσερις υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 20, 34, 34 και 35 ετών αντίστοιχα και οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν στην οικία του 24χρονου στη Σαλαμίνα, εντός του οποίου βρισκόταν και η 22χρονη, την οποία ένας εκ των δραστών αποπειράθηκε να βιάσει.

Στη συνέχεια, με την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο της 22χρονης, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν από αυτήν τα κλειδιά. Οι δράστες αφαίρεσαν από τα δύο θύματα χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε από τους δράστες με το προαναφερθέν αυτοκίνητο σε άγνωστη οικία, από όπου οι συλληφθέντες επικοινώνησαν τηλεφωνικά και απαίτησαν από τον πατέρα του απαχθέντα, που βρίσκεται στο Πακιστάν, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ για την απελευθέρωση του.

Ο τελευταίος κατέβαλε το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό σε συνεργό των δραστών στο Πακιστάν και στη συνέχεια αυτοί τον απελευθέρωσαν, εγκαταλείποντάς τον δεμένο, στο Χαϊδάρι, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις