Ένα εργαστήρι παραχάραξης χαρτονομισμάτων εντόπισαν, ύστερα από πληροφορία που είχαν, αστυνομικοί του τμήματος Βραχατίου Κορινθίας στα Κάτω Πατήσια Αττικής, και συνέλαβαν έναν 37χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου συνέλαβαν τον 37χρονο, γιατί σε έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Κάτω Πατήσια σε εργαστήριο παραχάραξης.

Κατά την έρευνα και τη σύλληψη του 37χρονου, βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν ογδόντα πέντε πλαστά χαρτονομίσματα, διαφόρων τύπων, το χρηματικό ποσό των 1.285 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων και διάφορα αντικείμενα, όπως εκτυπωτές, χάρακας, λεπίδες κ.α, τα οποία σχετίζονται με την παραχάραξη των χαρτονομισμάτων.

Ο 37χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις