Ο Λευτέρης Λαζάρου ενορχηστρώνει πάντα εξαίρετα δείπνα σε τέμπο δημιουργικό-θαλασσινό. Εκείνο το κριθαράκι με γαρίδες, μπούκοβο και λημνιό κρασί, ας πούμε, ή η συναγρίδα με τσορίθο και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σοκολάτα δεν χρειάζονται συστάσεις. Όμως τώρα που το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας «Varoulko Seaside» στο φοβερό του ντεκ στη μαρίνα του Μικρολίμανου είναι ανοιχτό και το μεσημέρι, ο μαέστρος της ελληνικής ψαρο-κουζίνας χαλαρώνει λίγο το γαστρονομικό του προφίλ και «παίζει» με την ανεμελιά του καλοκαιριού και τους αγαπημένους μεζέδες της ελληνικής θάλασσας. 
Έτσι, μπορείτε να χαρείτε μαζί με τη θέα στα κύματα μια καλοδουλεμένη ταραμοσαλάτα και ρεγγοσαλάτα με χαρουποπαξίμαδα, μαριναρισμένο λαβράκι με σταμναγκάθι, ψητή σουπιά με λάδι κύμινου και κρέμα φάβας αλλά και ροφομακαρονάδα – όλα σε πολύ προσιτές τιμές. Πολλές επιλογές σε ποτήρι και ετικέτες κρασιού από € 20 συμπληρώνουν μια value for money πρόταση σινιέ Λαζάρου, που κλείνει εξαιρετικά με ένα ελληνικό απόσταγμα και τα νερά να βάφονται στα χρώματα του δειλινού…
Πηγή: www.athinorama.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις