Μέχρι το μεσημέρι εκτιμάται πως θα έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρατηρούνται έως αυτήν την ώρα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της χθεσινής καταιγίδας που έπληξε το πολεοδομικό συγκρότημα και τις γύρω περιοχές.

Η κατά διαστήματα έντονη νεροποντή, που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους, προκάλεσε ζημιές σε επίγεια δίκτυα ηλεκτροδότησης, με συνέπεια να υπάρξουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές, όπως η Περαία, το Πλαγιάρι, ο Τρίλοφος, η Επανομή, η Αγία Τριάδα και η Ραιδεστός.


Τα προβλήματα αποκαθίστανται σταδιακά, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν τα προβλήματα, όπου αυτά παρατηρούνται.

Η βροχόπτωση ξεκίνησε αργά το απόγευμα, με αστραπές και βροντές και συνεχίστηκε με διαλείμματα έως τα μεσάνυχτα.
Από τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν προκλήθηκαν πτώσεις κλαδιών και δένδρων. Η Πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για κοπές δένδρων και επενέβη σε 22 περιπτώσεις, κυρίως σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Από τις πτώσεις κλαδιών αναφέρθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, περιπτώσεις πάντως που ήταν μεμονωμένες.


Ο αέρας “σήκωσε” και πινακίδες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί και σ’ αυτή την περίπτωση η επέμβαση των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις