Πατούλης: Η ώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα

Πατούλης: Η ώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα
Να αποφευχθεί πάση θυσία η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ζητεί ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα κι όχι εκλογές»

Σε γραπτή δήλωσή του κάνει λόγο για «απόλυτο παραλογισμό», αφού όπως αναφέρει το «μοναδικό διακύβευμα» της αναμέτρησης είναι η εφαρμογή ενός προγράμματος που πρόσφατα η συντριπτική πλειοψηφία του Εθνικού Κοινοβουλίου ενέκρινε με την ψήφο της».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, επιρρίπτει την ευθύνη «αποκλειστικά στη σημερινή κυβέρνηση» και στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, ο οποίος όπως αναφέρει «όφειλε, να αναζητήσει τρόπους συνεννόησης και συνεργασίας με τις υπόλοιπες υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να βγάλει την ελληνική οικονομία από τα αδιέξοδα, κι όχι να μετατρέψει σε εθνικό το εσωκομματικό του πρόβλημα». 

Επίσης, υπογραμμίζει ότι «η οικονομία και οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν ακριβά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ» και αν γίνουν εκλογές «ο φετινός Σεπτέμβριος θα καταγραφεί ως ο μαύρος Σεπτέμβριος για την Ελλάδα, την οικονομία και τους πολίτες».