Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, μεταξύ του απερχόμενου υπουργού Αριστείδης Μπαλτά και της νέας υπουργού, Φρόσω Κιάου.
 
Ο κ. Μπαλτάς, καλωσόρισε τη νέα υπουργό και επεσήμανε ότι “ειναι φτιαγμένη για τα δύσκολα”. Πρόσθεσε ότι την χαρακτηρίζουν “το ήθος, το ηθικό και η γνώση” και ότι ξέρει καλά τα θέματα του υπουργείου. “Την καλωσορίσουμε όλοι μαζι, μένουμε στην υπηρεσία της και πάμε για το επόμενο βήμα”, κατέληξε ο κ. Μπαλτάς.
 
Απο την πλευρά, της, η κ. Κιάου τόνισε ότι αισθάνεται πολύ οικεία και επανέλαβε ότι παρά τις δυσκολίες κ τις κρίσιμες ώρες, το υπουργείο έχει δρομολογήσει της διαδικασίες για την έναρξη της χρονιάς. “Προσωπικά, το αγαπώ το υπουργείο παιδείας”, ανέφερε η νέα υπουργός, υπενθυμίζοντας ότι είχε βρεθεί στην ίδια θέση και πριν απο δυο χρόνια. “Είμαστε υπόδειγμα συλλογικής δουλειάς σε αυτό το υπουργείο”, είπε.
 
Παρόντες στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ήταν και οι μέχρι πρότινος αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι κ.κ. Τάσος Κουράκης, Σταύρος Κοντονής, Κωστας Φωτάκης, Δημήτρης Χασάπης, αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δημήτρης Ζέρβας.