“Στόχος μας είναι να συστήσουμε μια διακομματική επιτροπή, με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων, ώστε να εκπονήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο με συγκεκριμένο προσανατολισμό ως το Πάσχα του 2016 και να πάμε στους εταίρους μας στην Ευρώπη και να τους πούμε ότι έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα, αντί της εφαρμογής Μνημονίου”.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαρακης, σε ομιλία του στο Βόλο προς τους εκπροσώπους των φορέων της Μαγνησίας. Τόνισε ότι επιμένει σε κυβέρνηση συνεργασίας, με σταθερή διακυβέρνηση του τόπου, που θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει από τις Βρυξέλλες αναπτυξιακά μέτρα, αντί των υφεσιακών που ζούμε σήμερα.

Ο κ. Μεϊμαρακης ζήτησε επιπλέον να πάει ο κόσμος στις κάλπες με καθαρό μυαλό και να μην αδιαφορήσει, αφού προηγουμένως έχει συγκρίνει τι του επιφύλαξε η διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μας στοίχισε 90 δις ευρώ.

Ζήτησε,επίσης,να βρει ο καθένας τους φίλους του και να τους εξηγήσει ότι έκαναν λάθος τον περασμένο Ιανουάριο που ψήφισαν Τσίπρα και πρέπει να επιλέξουν τώρα την Ν.Δ. “Θέλουμε ανθρώπους ικανούς και ηθικούς κοντά μας και δεν σκοτώνω την ελπίδα. Μπορούμε να σηκώσουμε ψηλά την κοινωνία και να βελτιώσουμε την κατάσταση” συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την βεβαιότητα ότι όσο περνούν οι μέρες,η παράταξη του θα καλπάζει προς την κάλπη, ενώ για τους αντιπάλους του είπε ότι μπορεί και να έχουν καταρρεύσει δημοσκοπικά.

Ο κ.Μειμαράκης πριν φθάσει στον Βόλο,επισκέφθηκε τον Πτελεό και τον Αλμυρό όπου στο δημαρχείο συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και τον Δήμαρχο Δ.Εσερίδη ο οποίος του επέδωσε ομοίωμα παλαιού τυφεκίου της εποχής του 1821.

Στην συνέχεια,ο κ.Μεϊμαράκης επισκέφθηκε το Βελεστίνο, όπου τον περίμεναν αγρότες και τους υποσχέθηκε ότι ως κυβέρνηση θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους εταίρους να ληφθούν μέτρα ανακούφισης του αγροτικού κόσμου,αφού ως Ν.Δ. διαφωνεί με την βαριά φορολογία που θα αφανίσει ,όπως είπε,τον αγροτικό κόσμο της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μεταβαίνει από το Βόλο, στη Λάρισα όπου στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις