Στην δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε: Όλες τις λίστες των υποψηφίων

Ο κ. Τσίπρας μετακινείται από την Α’ Αθήνας σε Λάρισα και Ηράκλειο. Σ’ αυτές τις περιοχές οι πρώην βουλευτές του κόμματός του επέλεξαν είτε την αποστράτευση (Ηρώ Διώτη) ,είτε τη ΛΑΕ (Μ. Κριτσωτάκης), αντίστοιχα, ενώ η μετακίνηση καταδεικνύει και το βάρος που θα ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον αγροτικό χώρο.

Για την πρώτη θέση του Επικρατείας, μέχρι την τελευταία στιγμή, μπαινόβγαιναν οι Γιάννης Δραγασάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος, για να υπερισχύσει ο πρώτος, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Ο κ. Τσακαλώτος εντάχθηκε στη Β’ Αθηνών και αναμένεται να είναι επικεφαλής.

Στην Περιφέρεια Αττικής τοποθετείται ο Αριστείδης Μπαλτάς και όχι ο Χρήστος Σπίρτζης, καθώς τον είχε φωτογραφήσει ως “υπεύθυνο” για την αναζωπύρωση της δικαστικής του περιπέτειας ο Αλέξης Μητρόπουλος -ο οποίος έμεινε οριστικά εκτός λίστας. Δεν εντάχθηκε τελικά και ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Λεβέντης.

Στη Β’ Αθηνών είναι οι πρώην υπουργοί Π. Κουρουμπλής, Ν. Παππάς, Π. Σκουρλέτης, Ν. Ξυδάκης, Χ. Σπίρτζης και ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Μπαλάφας.

Στην Α’ Αθηνών είναι οι Ν. Βούτσης, Αλ. Φλαμπουράρης, Ν. Φίλης, Γ. Σακελλαρίδης.

Το “κενό” του Π. Λαφαζάνη στη Β’ Πειραιά καλύπτει ο πρώην γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας, ενώ ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας κατευθύνεται προς τη Β’ Θεσσαλονίκης στη δεύτερη θέση (σ.σ. η πρώτη παραμένει στον νυν βουλευτή Σωκράτη Φάμελλο).

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης μπήκε σε εκλόγιμη θέση της Α’ Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις