Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων της για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι είναι κυρίαρχη σε αυτά, η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα είναι υποψήφιος στη Β’ Πειραιά και στην περιφέρεια Αττικής.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α’ Αθήνας, είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με δεύτερη τη Μαρία Μπόλαρη. Ακολουθούν η Δέσποινα Σπανού και ο Δημήτρης Μπελαντής.

Στη Β’ Αθήνας υποψήφιοι στις πρώτες θέσεις, είναι ο Δημήτρης Στρατούλης, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Κώστας Ήσυχος, η Σόφη Παπαδογιάννη και ο Αντώνης Νταβανέλος.

Στην Α’ Πειραιά, ο Στάθης Λεουτσάκος και ο Ζώης Μέλιος. Στη Β’ Πειραιά στη δεύτερη θέση, μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι ο Δημήτρης Τζανετάκος και ακολουθεί ο Σωτήρης Καρνέσης.

Στην περιφέρεια Αττικής, δεύτερη μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η Ραχήλ Μακρή που μετακινείται από την Κοζάνη και ακολουθεί ο Δημήτρης Πριμηκήρης.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης στις πρώτες θέσεις είναι η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η Ιωάννα Γαϊτάνη. Στη Β’ Θεσσαλονίκης, η Ευαγγελία Αμανατίδου Πασχαλίδου και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα θα είναι ο Κώστας Λαπαβίτσας, στη Βοιωτία ο Γιάννης Στάθας, στην Κέρκυρα ο Σπύρος Σαμοΐλης, στην Καστοριά ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, στη Λέσβο ο Γιάννης Ζερδελής, στη Μεσσηνία ο Αθανάσιος Πετράκος, στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, και στην Καστοριά ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις