“Η στήριξη μου στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη”, αναφέρει σε δήλωσή της η Ράνια Αντωνοπούλου, τέως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία δεν θα είναι υποψήφια.

Η κ. Αντωνοπούλου που είχε εκλεγεί βουλευτής Επικρατείας τον Ιανουάριο, αναφέρει σε δήλωσή της ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ότι το όνομα της συμπεριλαμβάνεται στις λίστες υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που της προκάλεσε έκπληξη, όπως ανέφερε, διότι ήδη είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να μην είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Προσθέτει ότι αμέσως ζήτησε από την Επιτροπή Σύστασης Ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ να προβεί στην απαραίτητη διόρθωση και ότι σήμερα ενημερώθηκε ότι η εκ παραδρομής υποψηφιότητα της απεσύρθη.

“Θεωρώ ότι στη διάρκεια της κυβερνητικής μου θητείας το απέδειξα εμπράκτως με τη χάραξη των τριών αξόνων καταπολέμησης της ανεργίας, στους οποίους αναφέρθηκε αναλυτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στη ΔΕΘ, με τον ανασχεδιασμό των εμπροσθοβαρών προγραμμάτων υποστήριξης των ανέργων προκειμένου οι κοινοτικοί και εθνικοί πόροι να φτάνουν στους ανέργους και όχι να καταλήγουν σε κάθε άλλο μεσάζοντα, αλλά και με την εξασφάλιση δωρεάν μετακίνησης των ανέργων”, προσθέτει.

Τέλος, ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα “για τη τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο της αντιμετώπισης της ανεργίας αλλά και όλους εκείνους οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι η καταπολέμηση της ανεργίας δεν είναι δουλειά ενός”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις