Το μυστήριο της βάφτισης αναγκάστηκε να διακόψει ένας ιερέας σε εκκλησία στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, καθώς η νύφη με την πεθερά λογόφεραν έντονα και παραλίγο να… μαλλιοτραβηχτούν, εξαιτίας του ονόματoς, που θα δινόταν στη μικρή που βαφτιζόταν!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», το ανδρόγυνο αποφάσισε να δώσει στην κόρη τους το όνομα του πατέρα της νύφης, ο οποίος είχε αποβιώσει πρόσφατα.

Ωστόσο, η μητέρα του γαμπρού δεν είχε ενημερωθεί για αυτό, με αποτέλεσμα να θεωρεί δεδομένο ότι η εγγονή της θα την «ξανανιώσει»!

Πηγαίνοντας ανέμελη στην εκκλησία, η πεθερά στήθηκε όλο χαρά, αλλά όταν ήρθε η ώρα του ονόματος, έπαθε σοκ ακούγοντας άλλο!

«Αίσχος, κάνετε λάθος. Δεν είναι αυτό το όνομα. Απαράδεκτο» φώναξε και στη συνέχεια γύρισε προς τον γιο της και του είπε «Να ρε! Σε κάνει ό,τι θέλει!»

Τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα και οριακά αποτράπηκε η σύρραξη!

Ο ιερέας, τελικά, τους έπεισε με αυστηρό τόνο να σταματήσουν και να συνεχιστεί το μυστήριο, όμως στο τραπέζι της βάφτισης υπήρχε και 2ος γύρος!

Οι συγγενείς του γαμπρού, παρακινημένοι από τη θυμωμένη πεθερά, κάθισαν σε ξεχωριστό χώρο στο τραπέζι,

Όταν ακούστηκε το όνομα, η βάπτιση διεκόπη για αρκετά λεπτά μέχρι που επενέβη ο ιερέας, εγκαλώντας τους όλους στην τάξη!

Η συνέχεια δόθηκε στο γεύμα που ακολούθησε, όπου οι συγγενείς του γιου κάθισαν μόνοι τους σε άλλο χώρο, εμφανώς μακριά από το σόι της νύφης, παρά τις προσπάθειες για συμφιλίωση!

Πηγή: patrisnews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις