Ο κόσμος έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης, απέκρουσε το σενάριο της αριστερής παρένθεσης και περιμένει από εμάς μετρήσιμα αποτελέσματα, δήλωσε μιλώντας στο STAR για το εκλογικό αποτέλεσμα ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Παρά το γεγονός ότι ψηφίσαμε μια πολύ δύσκολη συμφωνία ο κόσμος είπε και στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα ‘σου δίνω τη δυνατότητα να προχωρήσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις στη στήριξη των αδυνάτων, στη φοροδιαφυγή, στο σπάσιμο της διαπλοκής, στο σπάσιμο των καρτέλ και τώρα πια, επειδή πολύς κόσμος που μας ψήφισε, μας ψήφισε κριτικά, μας έδωσε κριτική στήριξη, για να μην δικαιώσει την αριστερή παρένθεση, επειδή δεν ήθελε την παλινόρθωση μιας δεξιάς που δεν είχε αλλάξει σε τίποτα εκτός από τον αρχηγό της», είπε.

Υπογράμμισε ότι οι πολίτες ζητούν από τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ μετρήσιμο έργο, προσεκτική επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα καίρια πόστα και αξιολογεί και τα λάθη που έγιναν.

Ανέφερε ακόμη ότι με δεδομένη την υπογραφή μιας δύσκολης συμφωνίας και τη διάσπαση που προηγήθηκε το αποτέλεσμα συνιστά θρίαμβο και προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις