“Πρέπει τον επόμενο μήνα να αρχίσουμε να συζητάμε τι πρεσβεύει το ΠΟΤΑΜΙ, πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε αυτό το ωραίο,- αν και προσωποπαγές- κίνημα, που μας αρέσει και λέει εφαρμόσιμα πράγματα, να γίνει ένα πραγματικό κόμμα”, δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή “Ανοιχτά Μικρόφωνα” του Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το “ΠΟΤΑΜΙ”, Νίκος Νυφούδης.
Ο κ. Νυφούδης είπε, ότι “οι διαδικασίες έπρεπε να είχαν ξεκινήσει”, κάτι που δεν έγινε λόγω της προκήρυξης των εκλογών και διευκρίνισε, ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής του κ.Θεοδωράκη στην ηγεσία του κόμματος, για τον οποίο εκτίμησε ότι “πρέπει να έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να αποτιμήσει και ο ίδιος προσωπικά το αποτέλεσμα”.
Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη, ότι ένα κίνημα, που έχει στελέχη και από την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά, “καλύπτει χώρο του κέντρου”. Ανάμεσα στις καταστάσεις, που ο κ.Νυφούδης είπε ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το ΠΟΤΑΜΙ, είναι ποιος είναι ο ρόλος του στη Βουλή, καθώς και προβλήματα αποκέντρωσης, στα οποία συμπεριέλαβε, ότι το κόμμα δε θα έχει βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή θα είναι η βουλευτική έδρα του κ. Θεοδωράκη.
“Πρέπει να κάνουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους να δουλέψουν”, είπε αναφερόμενος ειδικά στην κυρία Χριστίνα Ταχιάου, μέχρι τώρα βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, που δε θα είναι στην επόμενη βουλή.
Πηγή; ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις