Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του 69χρονου άνδρα, που βρέθηκε σε χαράδρα αργά το βράδυ της Πέμπτης, στη Θέση Δροσιά της Τριταίας στην Αχαΐα. Χρειάστηκε η συμβολή των διασωστών της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση του πτώματος. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή και είχε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Πέμπτης, όπου μάλιστα είχε λάβει τη σύνταξή του από ταχυδρομικό διανομέα. Δεν βρέθηκαν χρήματα στις τσέπες του 69χρονου, γεγονός που συνέτεινε από την αρχή στην εγκληματική ενέργεια για την αρπαγή των χρημάτων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση ξεκίνησαν, όταν ο γιος του ηλικιωμένου πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλανδρίτσας και δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα του.


Στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία, προέκυψε ότι ο 70χρονος είχε πάει χθες το πρωί στην πλατεία της Δροσιάς, προκειμένου να εισπράξει την σύνταξή του, από τον ταχυδρομικό διανομέα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν οι αστυνομικοί, ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην πλατεία μέχρι και χθες το μεσημέρι, αλλά από εκείνη την ώρα και μετά κανείς δεν τον ξαναείδε.

Μετά την δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο γιος του θύματος, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όταν πλησίασαν σε μία χαράδρα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 70χρονου, βρήκαν ίχνη από αίμα και έπειτα από λίγη ώρα εντόπισαν το πτώμα μέσα στην χαράδρα. Αμέσως μετά εκλήθησαν άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι ανέσυραν την σορό του 70χρονου, ενώ στο σημείο έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα,

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στην κατοχή του 70χρονου τα χρήματα που είχε εισπράξει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ατόμων, που ενδεχομένως να είδαν το 70χρονο, όταν έφυγε από την πλατεία.

Παράλληλα, ερευνούν προσεκτικά την περιοχή, από την πλατεία μέχρι και την χαράδρα που βρέθηκε ο 70χρονος, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις