Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στις σχέσεις του προέδρου της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκη με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, με αφορμή το θέμα του Άδωνι Γεωργιάδη και της υποψηφιότητάς του για την προεδρία.

Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, τους οποίους επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σημειώνουν:

«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε υπάρξει νέο επεισόδιο, καθώς τόσο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν αφήσει αιχμές για τη στάση του, κατηγορώντας τον για «ανεπίτρεπτη» στήριξη του Απ.Τζιτζικώστα.

Ο κ. Παπαμιμίκος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα τηρηθεί πιστά το καταστατικό του κόμματος.

«Όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής μαζί με τους εκπροσώπους των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν την επόμενη Δευτέρα εγγυούνται την πιστή εφαρμογή του καταστατικού και την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας» δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη θεωρούν «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις