Το θετικό κλίμα που διατυπώθηκε στη συνάντηση των τεσσάρων μεταφέρθηκε και στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ όπου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξ΄αρχής φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως μοναδικό θέμα συζήτησης θα ήταν το πολυνομοσχέδιο και η στάση που θα κρατούσε η ΝΔ.

Μετά από μια ενδελεχή ενημέρωση, επί των βασικών άρθρων από τους αρμόδιους βουλευτές, το λόγο πήρε ο κ. Γεωργιάδης που εξέφρασε την εκτίμηση πως ίσως η ΝΔ πρέπει συνολικά να απορρίψει όλα τα άρθρα.


“Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Και ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική, αλλά άφησε ανοιχτό να στηριχθούν συγκεκριμένα μέτρα που φέρνουν ανάπτυξη, όπως είναι οι αποκρατικοποιήσεις, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τόνισε πως το πολυνομοσχέδιο είναι 90% φόροι και καταστρέφει την ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Τζιτζικώστας, έκανε λόγο για ένα καταστροφικό επτάμηνο, στο οποίο η διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε χειρότερη από την ίδια την κρίση. Σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα το μνημόνιο αυτό εκφράζει απόλυτα τον κύριο Τσίπρα καθώς , όπως είπε, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ιδεοληψιών του.

Το θέμα των εκλογών και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί θέλησαν να θέσουν οι κκ. Καράογλου, Σαλμάς και Χατζηδάκης, όμως ο κ. Μεϊμαράκης, έσπευσε να παρέμβει για να μην διεξαχθεί αυτή η συζήτηση.


Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ την Τρίτη έγινε.. χαμός με τον κ. Μεϊμαράκη να κατηγορεί – χρησιμοποιώντας αρκετά “γαλλικά” σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τον Γραμματέα, Ανδρέα Παπαμιμίκο, πως στήνουν “μαϊμουδιές” με την εταιρεία που θα διεξάγει τις εσωκομματικές εκλογές.

Άφησε να εννοηθεί πως θα αποκομίσουν κέρδος από την επιλογή της, αλλά και ότι θα “μαγειρέψουν” το αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν και να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.


Διαβάστε:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις