Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακό συγκρότημα στην παραλία των Λουτρών Κυλλήνης Ηλείας.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το ξενοδοχείο που μετατρέπει τις διακοπές σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην πολυτέλεια, απέσπασε από την Επιτροπή Διεθνών Βραβείων World Luxury Hotel Awards τιμητικό βραβείο για το έτος 2015 στην κατηγορία Luxury Family Hotel (Country Winner).

Ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις φιλοξενίας υψηλού επιπέδου από κάθε γωνιά της υφηλίου έθεσαν υποψηφιότητα για τα επίζηλα βραβεία των World Luxury Hotel Awards, που παρέχονται σε τρία επίπεδα (Global Winners, Continent Winners και Country Winners) και αποτελούν σημείο αναφοράς για την τουριστική βιομηχανία σε όλον τον κόσμο.

Οι υποψήφιες προς βράβευση ξενοδοχειακές μονάδες κλήθηκαν αφενός να αποδείξουν την υπεροχή τους έναντι των ανταγωνιστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας σε εθνικό επίπεδο και αφετέρου να διακριθούν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό διεθνές πεδίο, καθώς τέθηκαν αντιμέτωπες με ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τον Ινδικό Ωκεανό, την Ασία και την Ωκεανία.

Σε αυτές τις διακεκριμένες πολυτελείς επιχειρήσεις φιλοξενίας, που έχουν καταφέρει να συνδυάζουν τις εξαιρετικού επιπέδου εγκαταστάσεις με την υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, κατατάσσεται επισήμως το Olympia Golden Beach Resort & Spa, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με άνεση και στυλ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις